Karin den Oudsten
Professionele begeleiding in het ouderschap

Counseling

Mijn trajecten zijn er op gericht om jou in positieve zin en vanuit jouw kracht jezelf te veranderen. De factoren die jou belemmeren, worden voor jou inzichtelijk en bespreekbaar. Een beter inzicht in je eigen gedachten, gevoelens en gedrag is de grootste toegevoegde waarde die jij jezelf kunt geven. Lees hierover meer in onderstaande counselingstrajecten.

Levensgeluk - In balans komen
Heb je het gevoel dat je na de komst van je kindje niet meer aan jezelf toe komt? Iedereen zegt dat je 'moet genieten', maar jij voelt je rot. Met dit traject krijg je inzicht in factoren die jou belemmeren om een gelukkig leven te leiden. Je leert vooral om duidelijker jouw grenzen aan te geven.

Vertel - Nazorg psychotische klachten
Vind je het moeilijk om je psychotische ervaring te verwerken en heb je het idee dat anderen je niet begrijpen? Dan is dit counselingstraject speciaal voor jou. Door mijn eigen ervaring met dergelijke klachten weet ik heel goed tegen welke problemen jij kan aanlopen.

Samen - In verbinding zijn
Met een pasgeboren baby verandert er heel veel in jouw leven en dat van je partner. Voorheen konden jullie doen en laten wat jullie wilden, maar nu is er de verantwoording voor een kindje. Dat kan in het begin best wennen zijn, omdat er nieuwe rollen zijn ontstaan: jullie zijn beiden een ouder geworden. Hoe ga je elkaar in die nieuwe rol weer vinden?

Werkwijze | Tarieven | Vergoedingen | Aanmelden