Karin den Oudsten
Professionele begeleiding in het ouderschap

Testimonials

Na het geven van een training, gastles of workshop vraag ik altijd of de deelnemers een evaluatie willen invullen. Deze evaluaties geven niet alleen goed weer hoe ik presentaties neerzet, maar ook hoe ik werk als docent. Mijn doel is om kwaliteit te leveren op een prettige manier en zodat het voor iedereen goed te begrijpen is. Naast het geven van presentaties coach ik ook moeders die adequate ondersteuning nodig hebben.

Coaching

 

Na het meemaken van een psychose na de bevalling heb ik veel gehad aan het telefonisch contact met Psychecoach. Het was erg prettig om mijn verhaal te kunnen doen aan iemand die uit eigen ervaring begrijpt wat ik heb doorgemaakt. Ook de tips rondom mijn reintegratie waren erg waardevol. Ik heb gemerkt dat bij andere hulpverleners weinig aandacht is voor dat onderdeel van herstel. De adviezen heb ik gebruikt om met de bedrijfsarts een goed plan te maken. Omdat ik zelf veel baat heb gehad bij ondersteuning vanuit de complementaire geneeskunde, was het prettig om te ervaren dat ook Psychecoach hier voor open staat.

Karin (31)

 

Workshops

Duidelijke workshop. Fijn dat er ook uit eigen ervaring verteld wordt wat het inhoudt door de ervaringen en informatie die erbij wordt gegeven.
E. Hilger-vd Graaf - Verpleegkundige

Goede workshop, duidelijk. Studenten worden aan het werk gezet. Goed om dit uit de praktijk te zien.
Deborah Verboom - Verpleegkundige

Waardevolle inzichten vanuit patiëntenbeleving, erg van belang voor inlevingsvermogen!
Sharina Hooi - Verpleegkundige

Duidelijke workshop. Goed om deze te krijgen van een ervaringsdeskundige. De ervaring die gedeeld is, kan ik toepassen in de praktijk.
Nina Scova Righini - Verpleegkundige

Erg leerzaam, respect voor je dat je dit zo goed kunt verwoorden en over kan dragen aan anderen. Het is een heftige ervaring.
Denise van Dongen - Verpleegkundige

Interessante en leerzame workshop. De informatie en kennis is goed te gebruiken in mijn vakgebied.
Manon Bouwer - Verpleegkundige

Als psychiatrisch verpleegkundige ken ik het ziektebeeld. Maar om nu als student naar jouw verhaal te mogen luisteren, maakt me weer stil. Erg indrukwekkend, bedankt voor je openheid! 
Mirjam Timmermans

Een mooie en leerzame workshop. Je staat open voor alle vragen waardoor de vragen die je eigenlijk niet durft te stellen, ook aan bod komen.
Saga Collé

Een erg leerzame workshop! Goed toe te passen in de praktijk. Ik zal nu sneller de symptomen herkennen en hierop actie kunnen ondernemen.
Linda de Rijke

Voor mijn opleiding in de obstetrie is het erg interessant en leerzaam om les en uitleg te krijgen van een ervaringsdeskundige. Eigen ervaring en film maken indruk op me.
Milou Sentjens

Stoer dat je je eigen ervaring durft te delen. Voor mij als student leerzaam om als observatiepunten toe te kunnen passen in de praktijk.
Lauren Troost

Lees hier alle testimonials van de workshops.

Trainingen

Ik vond het een fijne training omdat het een belangrijk onderwerp is en ik hiervoor nog niet veel over wist. Fijn dat ik die informatie nu wel heb.
Manon Florusse - Kraamverzorgende

Ik zal nu meer vragen durven stellen als ik vermoedens heb wat betreft deze stemmingsstoornissen bij een kraamvrouw.
Jane van der Smitte - Kraamverzorgende

Vond de training een eyeopener i.v.m. tijd na de partus. Dat dit kan optreden en toch gerelateerd is aan de partus.
Mirjam van Urk - Kraamverzorgende

Een ontzettende leerzame avond mede door eigen ervaringen. Het wordt wel heel concreet gemaakt.
Marieke Bijlsma-Plaggenmarsch - Kraamverzorgende

Ik heb er zeker van geleerd. Bijvoorbeeld wat nu precies manisch depressief is. Wat is het verschil tussen een depressie en psychose. Hoe herken je dit?
Helma Suijker - Kraamverzorgende

Een hele fijne training. Alles werd goed uitgelegd en er was ruimte voor vragen.
Brigit Riphagen-van Kouwen - Kraamverzorgende

Ik vond het echt een hele leuke training met veel goede voorbeelden om de situaties weer te geven en zo een beeld ervan te krijgen. Heel leerzaam! En je wist heel veel van het onderwerp.
Melissa van der Horst - Kraamverzorgende

Lees hier alle testimonials van de trainingen.