Karin den Oudsten
Professionele begeleiding in het ouderschap

Trainingen Kraamzorg

Merk je dat je als kraamverzorgende te weinig kennis hebt van psychische klachten na een zwangerschap? Jij kunt jouw expertise vergroten door deze (geaccrediteerde) trainingen te volgen.

Tijdens trainingen merk ik dat zorgverleners deze kennis veel eerder hadden willen krijgen. Mijn trainingen zorgen ervoor dat ze beter beslagen ten ijs komen.


Basistraining Stemmingswisselingen
Het vroegtijdig herkennen van symptomen van de diverse psychische aandoeningen is van belang om de moeder beter te kunnen ondersteunen in haar herstelproces.


Vervolgtraining Kraambedpsychose
Deze training bevat alle facetten van deze aandoening, zoals risicogroepen, oorzaken en symptomen. Daarnaast is er een unieke combinatie van ervaringskennis en theorie.


Vervolgtraining Postpartum Depressie
Volg deze training om de specifieke symptomen te herkennen van de meest voorkomende psychische aandoening waar pasbevallen moeders mee te maken kunnen krijgen.


Specialisatietraining Stigmatisering
Deze training geeft meer inzicht in de vooroordelen die er zijn over psychische aandoeningen en hoe hier in de praktijk beter mee omgegaan kan worden.


Specialisatietraining Gespreksvoering
Het gesprek is de basis voor het opbouwen van een vertrouwensband. Deze training geeft je meer inzicht in hoe je jouw gespreksvoering kunt verbeteren.

Testimonials | Werkwijze | Tarieven