Karin den Oudsten
Professionele begeleiding in het ouderschap

Overige reacties

Zeer intrigerend en duidelijk verhaal. Bijzonder om dit te horen van iemand die daadwerkelijk een postpartum psychose heeft doorgemaakt in plaats van uit een theorieboek de symptomen te lezen. Door dit verhaal is het beeld en het gevoel van de patiënt vele malen duidelijker geworden.
Studente geneeskunde, 3e jaars - Erasmus MC - Gastles aan studenten

Open houding, je vraagt héél goed door! Super! Vriendelijk, meeverend, stevig in het zadel, mooie vragen. Prettige en beschaafde manier van praten en luisteren. Uitnodigend in vraagstelling. Vriendelijk.
Reacties tijdens een gesprekstraining

Je vertelt je verhaal duidelijk en helder, betrekt het publiek door je ervaring en enthousiasme. De presentatie is mooi, verzorgd en overzichtelijk. Het is boeiend en je vertelt zonder dat het zwaar wordt. Je staat er heel stevig in en vol zelfvertrouwen, ik ben positief verbaasd over wat jou overkomen is en wat je nu allemaal doet en kan. Een voorbeeld voor anderen! 
Reacties tijdens een presentatietraining

Je voert een rustig gesprek en stelt daarmee anderen op hun gemak. Mooie open-vraagstelling, een goed stemgebruik, vriendelijk en rustig. Er ontstaat een echt contact, je hebt oprecht interesse in je gesprekspartner.
Reacties tijdens een koffiegesprekstraining (Samen Sterk zonder Stigma)